Nimetön

Runoilija Tiiåå

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.12.2006
Viimeksi paikalla: 17.1.2021 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sittenkään en hio säkeitäni
Annan niiden putoilla kuin kyynelten
enkä pyyhi pois vaikka ne paljastavat minut

Otto Grundström




Mitä tunnen.
 

pelkään että minussa ei olekaan
sitä suurta tarinaa

että jokainen ajatus karkaa
kun yritän kirjoittaa

en tiedä pistitkö koskaan koko sydäntäsi minuun
- jos pistit olen pahoillani

että se minun mukanani tippuu yhä uudelleen lattialle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Omaperäinen ja Kiehtova.

Pidin.

Omaperäinen ja Kiehtova.

Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot