Muistikuva sinusta

Runoilija Tiiåå

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 12.12.2006
Viimeksi paikalla: 17.1.2021 21:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sittenkään en hio säkeitäni
Annan niiden putoilla kuin kyynelten
enkä pyyhi pois vaikka ne paljastavat minut

Otto Grundström




Mitä tunnen.
 

Silloin muistin kaiken yhtä aikaa.

Ne syksyn pimeät ja viileät illat, joita niin rakastin, kun tähdet loistivat taivaalla ja minulla oli outo olo, ettemme olekaan yksin tässä maailmassa. Pureva pakkanen poskilla ja valkeus jalkojen alla.



Ensimmäinen kevätpäivä ja linnut. Meren tuoksu ruotsinlaivalla. Kaikki hajuvedet ja se tunne, kun ympärillä oli vain pimeää, merta ja tuulta. Sitruunoilla koristellut juomat, parhaat bileet, vieraita ihmisiä ja ystäviä. Tupakan tuoksu jonkun hiuksissa ja partavesi kaulalla.



Se, kun tiesi, että kaikki ikinä kirjoitetut tai kerrotut tarinat olivat täyttä totta, ne olivat olemassa. Sykähdyttävä hetken huuma. Se oli kiihkeää rakastumista elämään, ja minulle sinä tarkoitit kaikkea tuota.

Selite: 
Keskeneräinen novelli
Kategoria: 
 

Kommentit

Lisäsin suosikkeihin. Mahtava.

 

Käyttäjän kaikki runot