Viimeinen kerta kun rakastan

Runoilija R0segardeN

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

~~Don't compromise yourself. You are all you've got.~~
 

Sä pidät mua kädestä
ja katsot mua hellin silmin
joita en koskaan uskonut
voivani näin kauan tuijottaa

Ja vaikken sitä ääneen sano
mun sydän kuiskaa

Sano et tää on viimeinen kerta
viimeinen kerta kun rakastan
mä en haluu enää muita tuntea
mä en haluu enää ihastuksesta ilmaan nousta
ja kaatua maahan

Mä tiedän vihdoin mitä haluan
mä tiedän vihdoin mitä onni on
se on aurinko sateen jälkeen
se on kevät talven jälkeen

Enkä tahdo muuta kuin tän
hetken jatkuvan vaan
jatkuvan niin kauan kuin
maa kiertää aurinkoa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot