Aikuistuminen

Runoilija lillflicka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Live one moment at a time. Every day is valuable.



Valokuvia >http://lillflicka.harhakuva.org/
 

Voisipa ajan pysäyttää.

Sillä seuraavaksi vuorossa



                                     aikuistumisen pakko.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vaikka joskus siltä näyttää, vain vanheneminen on välttämätöntä. Aikuistuminen on täysin vapaaehtoista. Klisee tai ei, sisäistä lastaan ei saa unohtaa.

Mielenkiintoinen runo. Jäin miettimään sitä, että onko se kuitenkaan ihan pakko? Mitä, jos sen ottaakin mahdollisuutena johonkin uuteen, mitä ei ole voinut vielä nuorempana tehdä? :) P.S. Hyvää syntymäpäivää! :)

 

Käyttäjän kaikki runot