Äiti, olenko siellä?

Runoilija Jennykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Me kokoamme elämämme pienistä palasista
Voidaksemme olla ehjiä jälleen
Äiti, en tiedä olenko oikeassa paikassa
Minulla on ikävä sinua
Ja kaikkea sitä mikä kasvatti
Minusta minut

Entä jos en vain jaksa rakastaa?
Tuomitaanko minut siitä?
Ei, älkää olko julmia minua kohtaan

Katsoin lakoavaa taivasta
Eilisestä ensilumeen
Silkkisten aatosten raunioista
Vastakohtien tienristeyksestä

Pysähdyin keskelle suojatietä
Ja elämän vilistessä silmissä
Tunsin lämmön
Hei äiti, olen siellä jälleen
Helmassa tulilintujen laulun

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot