Puolet sinusta

Runoilija sarrrry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2006
Viimeksi paikalla: 19.2.2024 9:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥  two halves make a whole 
♥  two hearts make a soul
Ihmiset tarvitsevat eläessään
kaksi sydäntä:
Pienen, joka on täynnä
syvää hellyyttä,
ja toisen joka on terästä.

- Kahlil Gibran -
__Sydämellinen kiitos kaikista arvosteluista!__
 

Olen tässä,
olen nyt,
olen huomenna
ja olen aina

Olen kompastus kivesi,
turvaköytesi
Olen sateesi ja aurinkosi
Kantasatama johon palaat,
lämpö jonka tuon

Eniten olen puolet sinusta,
sinä olet puolet minusta
Enkä vaihtaisi päivääkään

Selite: 
Kun tosissaan rakastaa kun on valmis tekemään asioita toisen puolesta kun ei sanat enää riitä kertomaan kuinka paljon rakastaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot