i'll try to fix you

Runoilija sarrrry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2006
Viimeksi paikalla: 19.2.2024 9:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥  two halves make a whole 
♥  two hearts make a soul
Ihmiset tarvitsevat eläessään
kaksi sydäntä:
Pienen, joka on täynnä
syvää hellyyttä,
ja toisen joka on terästä.

- Kahlil Gibran -
__Sydämellinen kiitos kaikista arvosteluista!__
 

Sun väsyneet silmät
niissä kyyneliä
Sun päässä
tuhansia ajatuksia muttei niissä järkeä
Sun kädet,
ei purista enää niin lujaa

Silti istun tässä,
sun sylissä
Katson sun väsyneitä silmiä,
pyyhin kyyneleitä
Silitän poskea,
yhtä uupuneena jaksan silti hymyillä
ja kertoa kuinka mä rakastan sua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Uupumus on käsinkosketeltavaa, mutta runo herätti syviä tunteita ja lumosi kauneudellaan. Hyvää synttäriä ja kiitos tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot