Silmänlumetta

Runoilija sarrrry

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2006
Viimeksi paikalla: 19.2.2024 9:52

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

♥  two halves make a whole 
♥  two hearts make a soul
Ihmiset tarvitsevat eläessään
kaksi sydäntä:
Pienen, joka on täynnä
syvää hellyyttä,
ja toisen joka on terästä.

- Kahlil Gibran -
__Sydämellinen kiitos kaikista arvosteluista!__
 

Pidät mua kädestä, pidän sua kädestä
Katsotaan toisiamme hymyillen,
hymyjemme takana katkeruutta

Emme ole oikeasti tässä, emme kuulu olla tässä
Ei tämän näin pitänyt mennä
Kaikki on lumetta, ulkopuolisille kaunista

Meille se on vain vuoristorataa,
ennenkuin tuska meidät kokonaan nielaisee

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot