tunteilua

Runoilija asdfdsa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tunne niin monipuolinen
pelkoa ja rohkeutta
se joka niin omituinen
vihaa ja rakkautta
mutta tunne millainen
kielii ujoutta ja itsevarmuutta
-teidän sen, kertoi nainen
kumminkaan tietämättä

Selite: 
sekavia tunteita -oonko sekoamassa?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot