Valon kosketus

Runoilija Hearto

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 28.12.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaistale valoa,
heikkoa kajastusta
verhojen raosta
Näetkö sen
Minä näen
ja myös tunnen sen
Puristan valon käsieni väliin
enkä päästä pois
Näetkö sen
Minä näen
ja myös kuulen sen
Vien käteni lähelle korvaani
ja kuulen hiljaisen melodian,
surumielisen sävelen
ja samalla pulppuavan elämänilon
Päästän valon vapauteen
ja se luiskahtaa otteestani
Valo kuitenkin jätti jälkensä,
taistelutahdon sydämeeni

Selite: 
Jotain sanallista kuvausta siitä, kuinka olen aivan maassa ja jaksan silti päivästä toiseen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidä kiinni valosta, ei se tule vain kerran, se tulee vielä monesti. Pikkuhiljaa melodia voimistuu, kantaa :)Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot