Nimetön

Runoilija party-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huudan tuskaani kuuroille.
 

Niin monta
kulutettua tuntia
leikkien tyhmää

Niin monta
hetkeä myöntyneenä
kärsimään

Minä annoin
sinulle kaikkeni,
itseni,
sydämeni

Hyökyaallon lailla
kyyneleet pyyhkivät
kaikki todisteet
ja menetin elämäni

Sinulle,
joka ei tiedä edes
kuinka monta vuotta
olen joutunut
kärsimään

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot