Suojelusenkelini

Runoilija party-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huudan tuskaani kuuroille.
 

Olkapäälläni
on enkeli,
on ollut jo kauan
kaavoihinsa
kangistuneena

Se minua
on suojellut
kuoleman varjeluksilla
rohkeuden aallolla
tukevalla otteella

Sinä vielä
opit elämään omillasi,
ilman minun apuani
ja saat onnesta
kiittää vain itseäsi

Vaikea uskoa,
kun on jo kauan
tuijottanut kenkiensä kärkiä
kohtaamatta yhtään
pysyvää rakkautta

Vaan kun enkeli
viimeisen kerran
päätäni leuasta nostaa

Siinä se on,
elämäsi nainen
koko kauneudessaan

Ja häntä suudellessaan
koko taivas
auringon lailla loistaa

Silloin enkelin
viimeinen työ
on nousta pilvien päälle
viettämään elämää toista

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot