Nimetön

Runoilija party-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 11.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Huudan tuskaani kuuroille.
 

"Mee jo"
naurahdit

mutta miten olisin kyennyt
liikkumaan, kun katseesi
pysäytti jopa hengitykseni?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot