Asioiden sanomisen vaikeudesta

Runoilija Sorina

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 27.4.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katson sinua silmiin. Kiihtyneenä, epätoivoisena odotan häntä joka tanssii, kauniin kevein askelin. Auta minua lentämään, kuiskaan, minä painan liikaa. Yhteinen melodia kuollut kadonnut poltettu, varastettu minulta kaikki kaunis: hän ei ole täällä.

Et ole tervetullut, mene pois, vie mennessäsi vuosikausien pimeys!

Kynnet kämmenissä, kouristus, sisällysluetteloni maassa edessäni. Kyyneleiden tahrima. Syötät sen minulle, ja tukos sisälläni kasvaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot