en tiedä

Runoilija ulrique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hetkiä ja tunteita minun maailmastani tai niistä muista joita olen seurannut läheltä ja hiukan kauempaa.

nimettömissä sanoissa vuodatettuna kyyneleet>br salaiset toiveet ja rakkaudet lauseina
riisuttu ihoni ei ikinä ole yhtä paljas

Kiitän kaikista kommenteista. Toisinaan nekin synnyttävät lisää sanoja.
 

en tiedä onko pahinta
puheet vai eleet
vai se tuska siellä takana
sinun kärsimyksistäsi tulee minun
jo ovella
ei vasta kun lyöt

ehkä se pahin on kuitenkin jälkeen päin
kun te leikitte kotia
enkä minä osaa hengittää
ilman rannekorua

ja me toistetaan tätä
enkä minä keksi keinoa
jolla päästäisin irti
kun en enää osaa korjata meitä
sinua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot