Nimetön

Runoilija ulrique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hetkiä ja tunteita minun maailmastani tai niistä muista joita olen seurannut läheltä ja hiukan kauempaa.

nimettömissä sanoissa vuodatettuna kyyneleet>br salaiset toiveet ja rakkaudet lauseina
riisuttu ihoni ei ikinä ole yhtä paljas

Kiitän kaikista kommenteista. Toisinaan nekin synnyttävät lisää sanoja.
 

millä järjellä
maailma ja kaikki sen jumalat
ottaa multa
juuri sen minuuden pois

valuttaa unet hiekkaan

jähmettää kädet kylkiin
minut siihen sängylle
elämään tätä

ja pitäisi olla kiitollinen
kun jäi vielä jotakin
kirpeää ja katkeraa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot