Unia menetyksistä

Runoilija ulrique

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hetkiä ja tunteita minun maailmastani tai niistä muista joita olen seurannut läheltä ja hiukan kauempaa.

nimettömissä sanoissa vuodatettuna kyyneleet>br salaiset toiveet ja rakkaudet lauseina
riisuttu ihoni ei ikinä ole yhtä paljas

Kiitän kaikista kommenteista. Toisinaan nekin synnyttävät lisää sanoja.
 

näin tytöstä unta
en meinannut tunnistaa
revin mekon helman portaisiin

hämmennyin ja etsin
mun pojasta turvaa
vaikka olin luvannut odottaa

pysyä päydällä
en vain osannut kestää
tytön syyttäviä silmiä
kipua joka koversi sisältä päin

... ja aamulla oli tyhjää, en enää tuntenut meitä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot