Sininen hetki

Runoilija Ajattelia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Nämä eivät ole varsinaisesti runoja, mutta ajattelin nyt vain vähän näyttää mitä kirjoitan paperille. Näitä olen tehnyt jo monia. Eikä nämä ''runot'' ole mitään verrattuna teidän omiinne.
 

helminauhat koivussa kimaltaa,
punarinta ohitse vilahtaa

katulamppu päälle välähtää,
muun maailman seisauttaa

pakkasukko taikansa huuliltaan puhaltaa,
tien pinta alkaa kimaltaa

hiljaisuudessa lumi maahan leijailee,
joulurauhaan maa itseään valmistelee

hetki sininen on vain hetken,
hämärän kaipuu tekee elämään uuden retken

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot