Nimetön

Runoilija shnellaww

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 23.2.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten sä voit olla noin ihana,
et sä voit aina vaan muhun uusiks ihastua.
Haluut viel yhe tilaisuuden meille,
toivottavasti tää ei mee siihen et me lähetää taas eri teille.
Molemmat teki silloin menneisyydessä virheitä,
mut nyt mä ainaki aion kaiken korjata.
Nimittäi mä rakastan sua niin paljon,
ja ainoastaa sut mä haluan.
Seuraan sua ihan minne ikinä meetki,
voisin vaikka joka yö tulla sun viereesi.
Mut mun henkeni on aina sun luona,
joka ikinen ilta mä vaan kaipaan sua.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

awwwwwww

tottakai se on , ja ei se pelkästää sen ansioo oo, ite oot tollain hurmurmuri <3

 

Käyttäjän kaikki runot