Koodi-ihminen

Runoilija Amfetax

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.4.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nimeni on F32.3
eloni on olla huollettavana
Nautin siitä toisinaan
Persoonani on Zeldox
jossain määrin myös Seroquel
eli siis lääkkeet
joita syön

Joskus ikävöin
oikeaa nimeä ja
persoonaa jolla ei ole
kelakorvausta
mutta näin on parasta
sanoo lääkäri
jolla sentään on pätevyys

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loistava. Lisää tällaista. Vilpitöntä tunteen paloa. Tajunnanvirtaa.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Amfetax Nimetön 7.6.2011 0 Runo
Amfetax Nimetön 7.6.2011 0 Runo
Amfetax Harmaa 7.6.2011 0 Runo
Amfetax Nimetön 7.6.2011 0 Runo
Amfetax Nimetön 7.6.2011 1 Runo
Amfetax Koodi-ihminen 15.6.2011 1 Runo
Amfetax Land of Death 19.8.2014 0 Runo
Amfetax polku 26.10.2014 0 Runo
Amfetax Merkki 26.10.2014 0 Runo
Amfetax The End 6.11.2014 0 Runo