tyttö pimeyden

Runoilija Marizella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

painajaiset ovat poissa
 

Lapsi leikki lastenleikkejä.
Toivoi osakseen rakkautta.
Sitä etsi odottaen. Rukoillen.
Kerran sen sitten löysi, tuo tyttö pimeyden.
Oli vihdoin hyvä olla. Oli rakkautta. Oli valoa.
Katosi unelma. Oli vain surua. Vain epätoivoa.
Nyt enää unelmoi toivomisesta, tuo tyttö tyhjyyden.
Pimeyttä rakastaen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot