Odotan

Runoilija Marizella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

painajaiset ovat poissa
 

Kosketit minua. Sieluani. Ruumistani.
Kuistakailit helliä sanoja korvaani.
Sinä yönä rakastimme. Rakastimme niin täydellisesti.
Aamun sarastaessa sinä lähdit. Sanoit vielä palaavasi.
Uskoin sinua. Minä yhä odotan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot