Liian kylmää

Runoilija Marizella

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 20.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

painajaiset ovat poissa
 

Saatoin kuulla sen vain öisin.
Tuon vaimean kuiskauksen.
Se oli niin hiljainen, että usein luulin kuvitelleeni sen.
Unohdan, kunnes taas nukahdan.
Se olit sinä. Vain kuiskaus yössä.
En ollut enää yksin. Tulit viereeni ja lämmitit sieluni.
Heräsin kylmään aamuun. Olin jälleen yksin.
Voi, miten kylmää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot