Vietonta leikkiä.

Runoilija Siivetön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos rakastan,
rakastan täysillä.
 

Katseita iljettäviä katseita
vaeltelevat vartalollani.
Miehet ovat idiootteja.
Istahdan penkille,
tarjoilija katsoo viettelevästi,
leikittelee vangitsevan sinisellä
katseellaan.
Baaritiskin toisessa päässä oleva mies
katsoo leikkiämme vihoillaan.
Mutta silti jatkan vielä,
hetken tätä haluttavaa leikkiämme vietonta.
Sitten siirrymme takahuoneeseen,
siellä saan maistaa...
Kiellettyä hedelmää.

Hmm, en tiedä milloin viimeksi
olisin maistanut näin hyvää
mangohedelmää.

Selite: 
ei aina kyse ole seksistä ;)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuten edellä jo sanottu, tosi hyvä runo. Mihin tämä maailma onkaan mennyt, vai onko se ollut aina tälläinen? :S

..Muutamia kirjoitusvirheitä: vankitsevan (vangitsevan?) ja vihoiddaan.

 

Käyttäjän kaikki runot