Katson.

Runoilija Siivetön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos rakastan,
rakastan täysillä.
 

Katson kaukaa ihmisiä,
jotka niin aidosti
rakastavat toisiaan.
Pettävät huomenna kuitenkin.
Yksi suudelma,
mihin se johtaa?
Yksi kosketus,
tappaa sen tunteen
mitä pitäisi ennenkaikkea tuntea.
Katumuksen
Katson kaukaa niitä ihmisiä
jotka on rakastanut,
kuitenkin joutunut jättämään
kun on itse sortunut pettämään.
Katson myös niitä monia ihmisiä
joita on petetty
sen jälkeen vain jätetty.
Niinkuin minutkin.
Yksi kosketus,
se voi olla hetkellstä intohimoa,
yksi suudelma se voi olla
hetken huumaa katoavaa.
Satuttaen montaa ihmistä kerralla.
Katson kauemmaksi, siellä
on muutama ihminen aidosti onnellinen.
Nuoria vielä,
mutta onnellisia.
Juuri vähänaikaa sitten löytäneet
toisensa.
Siitä on kauan aikaa,
mutta heille niin vähän.

Katson heitä,
kyynel on herkässä itsellänikin.
Etsin tuollaista onnea vieläkin,
katson heitä.
Tyydyn siihen etten koskaan saa
tuntea tuollaista rakkautta,
kuin he.
Istun tässä vieläkin,
ehkä se pian löytää luokseni.

Nimittäin rakkaus.

Selite: 
ajattelin itseäni n. 20 vuotta vanhemmaksi. :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot