Iltaisin

Runoilija Siivetön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos rakastan,
rakastan täysillä.
 

Iltaisin kun saavun kotiin,
jään taas ikkunaan katsomaan
kuinka illan viimeiset
lumihiutaleet tippuvat maahan.
Kuvasi piirtyy mieleeni,
hymysi minun silmiini.
Kun lumisessa sateessa
sinua suutelin.
Iltaisin kyyneleet kuivuvat
poskilleni, koita sinä
et enää kuivaa.

Iltaisin jolloin minulla oli
mahdollisuus käpertyä syliisi.

Selite: 
jeah 8D
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosi hyvä runo<3...

 

Käyttäjän kaikki runot