Nimetön

Runoilija Siivetön

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos rakastan,
rakastan täysillä.
 

Se joka toisen haavoille ja arville
selän kääntää,
se omilleen nauraa.

Selite: 
sananlasku omasta päästä :D
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot