impressioita

Runoilija katkat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Raukat yössä rakastaa.
 

tuo joku tuolla elää unelmissa,
tuo toinen juostessaan pitkää matkaa.
Minä elän hetkessä, hetkestä ja hetken armoilla.

Ottaisitko mielummin suklaata vai hedelmän makuista purukumia?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot