Il pleut dans mon coeur

Runoilija katkat

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Raukat yössä rakastaa.
 

Unelmoivia ovat ne
jotka sumusilmin katsovat toisiaan

Kuun sirpistä luulen
löytäneeni tutun kehoni kaaren

joka mennen tullen minulle valehteli
niin, valehteli
niin, kertoivat että sormenpäät ovat
vain tuulien suuntia varten
niin, minä heitä uskoin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunista. kipeääkin.
pidin.

kiitos kommentistasi!

 

Käyttäjän kaikki runot