Tunne vai pelko?

Runoilija Neiti-peto

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muut tekee mitä uskaltaa, mä teen mitä haluan!
Vahva ulkokuori voi hämätä...
 

Pelkäsin tuntea, sanoit älä pelkää.
Tunsin ilman pelkoa, sanoit älä tunne.
Pelkäsin tunteitani, koska pelkäsin sinun säikähtävän.¨
Säikähdit tunteitani, pelkään että tunsin liikaa.
Nyt olen tunnoton, pelko jäi, menetyksen pelko..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot