Unohdus

Runoilija Nuolenkärki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mies, kypsässä iässä. Runoista ja kirjallisuudesta tykkäävä, baikkerihenkinen sielu.
Kirjoitin joskus:" Elämä menee ohi, jos siihen ei osu sydämellä ".
 

Miten se onkaan

kaunista olla lähelläsi.

Kuulla sinun kuiskauksesi, unelmasi, toiveesi.

Monta hetkeä ilossa, joka on kuin lahja.

Unohdus,

ei voisi olla suurempi,

kun heitän mustalla kivellä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Rakkaus ja herkkyys
asuu sinussa

upea on taas
sielusi tuotoksesi

♥ღ

Kaunis runo.

Hyvää Syntymäpäivää
Onnea! :)

Jokin tässä sykähdytti.

Koskettavan hellää.
Mukavaa syntymäpäivää.

Niin tuttua eikä sitten kuitenkaan, kenties olen erehtynyt runopersoonasta.
Silti, tekstissäsi on lumoa ja herkkyyttä - käsinkosketeltavaa kauneutta.

Dramaattista, upeaa! Hyvää syntymäpäivää!

Kovaa ja ehkä hieman katkeraakin. Pidän!

Herkän koskettavaa.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot