Hetkinen

Runoilija Nuolenkärki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mies, kypsässä iässä. Runoista ja kirjallisuudesta tykkäävä, baikkerihenkinen sielu.
Kirjoitin joskus:" Elämä menee ohi, jos siihen ei osu sydämellä ".
 

Hetkiä taivaanrannan takana,

ikuisuuksia ja silmänräpäyksiä,

rajojen kanssa elämistä.

Sieltä kaukaa horisontista

minä sinut löysin, hetki ajassa

joka ei ollut heijastus.

Ikuisuus jota ei ollut,

on nyt sydämessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kuulitko

*huoks*

Upea!

:)

Edelleen sinun kynäsi toimii kuin rasvattu =)

Kaunis, hieno runo.

Vaikuttavaa tekstiä, pidän kovasti.

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Vau!
Hetken pidätetty hengitys.
Vangittu hetki.
Kaunis ja jotenkin söpö.
Pidin.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot