Unelma

Runoilija Nuolenkärki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mies, kypsässä iässä. Runoista ja kirjallisuudesta tykkäävä, baikkerihenkinen sielu.
Kirjoitin joskus:" Elämä menee ohi, jos siihen ei osu sydämellä ".
 

Vielä en ole uupunut vaeltamaan,

en halua nähdä unta viimeistä kertaa.

Vielä haluan kuulla tarinoita,

vielä piirtää sydämen ikkunaasi.

Haave se itkukin, tulkoon se

keväällä. Kyyneleiden

siunaama toivo.

Silloin kukkivat kaikki,

myös minun unelmani.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Luin runosi, pidän.
Tästä tykkäsin kaikkein eniten!
5 ensimmäistä sanaa kolahtivat heti, ja lujaa,
koko runo ehyt kokonaisuus.

Äärettömän kaunis
ja niin herkkyydellä kirjootettu
et tää saa liki kyyneliin

ihanaa, oot palannut :)

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot