Rakkauden syksy

Runoilija Nuolenkärki

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mies, kypsässä iässä. Runoista ja kirjallisuudesta tykkäävä, baikkerihenkinen sielu.
Kirjoitin joskus:" Elämä menee ohi, jos siihen ei osu sydämellä ".
 

Siivet heräävät, kun käy tuuli.
Haapapuun lehdillä näkyväksi muuttunut,
kertoo kahisten menneen kesän tarinaa.
Syksy, liekkien värit ikkunan takana
ennen talven hautaa.
Alas varisevat rakkaudet,
hopeaa ja kultaa sydämessä,
laulavat jo keväälle.

Selite: 
Rakkaus ei kuole, lepää välillä...
Kategoria: 
 

Kommentit

Siinä se on - itse täydellisyys *huokaa*

Miten olenkaan kaivannut Sinua ja runojasi !!!

Äärettömän kypsää runoutta, elämän nöyräksi tekemää, en voi kuin sanatonna ihailla! Joskus noiratkin mänöö hiljasix sanoo tää ja pureskelee palsternakka-kelkkaa kateuksissaan:))

 

Käyttäjän kaikki runot