mieli mataa

Runoilija muusi

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 5.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Keskiikäinen ,keskiverto,keskivartalolihava miettijä .Siinäpä tärkeimmät.
 

mieli mataa

kuiva kyynel valahtaa

tippuu veteen – loiskahtaa
pyöreä aalto kasvaa
suurenee - yhä laajenee
häipyy ääriin kaukaisiin
avaruuteen hajoaa

samoin iskee kuolema
putoaa tajuntaan
säteilee ja murtaa
ottaa valtaan – vie mukanaan
äärimmilleen alistaa
ja sitten vähin äänin
maailmoihin livahtaa

jättää miettimään
mielen surkean
hyytävään hämärään
aivon apean

mistä virtaa
kysyn hiljaa
vastavirtaa
saan vain kurjaa

kaikki loppuu aikanaan
vaan konsanaan - ei milloinkaan

Selite: 
kuoleman jälkipuintia...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot