ET VASTAA

Runoilija HiasTimo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

HiasTimo mies, mieli vallaton jopa mahdoton Kirjaan tekstit riimirunon, ketokukille mä lenkin punon, rakkautta, hellyyttä, turvaa haen ja tulevaisuus pelottaa.... runot auttaa,helpottaa...
 

Mä koneelleni riennän.

Natisevaan vanhaan
nahkaiseen, mustaan
toistotuoliini istun,
asettaudun.

Bittikoneen päälle väännän.

Koneen raksutus,
piinava odotus!

viimein tuttu kotisivu
eteeni aukeaa.
Etsin viesteistäni
saapuneista,
sitä ainutta ja oikeaa.

vaan ei viestiä,
sanaa, lausetta,
ei kappaletta
kirjattua!

Minä, yksin!
Typertyneenä!

Kone raksuttaa,
tuolini vanha
musta nahkainen
selkääni hiostaa!

Ja
Sinä, et vastaa!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Malttamaton epävarmuus.. Tunne välittyi tänne asti :)

 

Käyttäjän kaikki runot