minä haluan

Runoilija HiasTimo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

HiasTimo mies, mieli vallaton jopa mahdoton Kirjaan tekstit riimirunon, ketokukille mä lenkin punon, rakkautta, hellyyttä, turvaa haen ja tulevaisuus pelottaa.... runot auttaa,helpottaa...
 

Minä haluan

Minä haluan
kanssasi elää.
Sua rakastaa.

Minä haluan..
katsoa kanssasi
auringonnousun,
rakkauden
täyttämän
päivämme, yhteisen,
uuden.

Minä haluan..
kohdata kanssasi
arjen, pyhän
ilot ja surut.

Minä haluan
Sinut!

Minä haluan
elää kanssasi
yhteisen, hyvän
meidän elämän.

Minä haluan
kanssasi vanheta.

Minä haluan
kanssasi katsoa
kaukaisen
ilta-auringon laskun.

Kanssasi
kaiken
haluan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

olet kirjoittanut kaikkien
unelmat runoosi tähän:)

Samat sanat.
Hyvää synttärin iltaa.

Tässä on mukana kaikki,mitä ihminen elämältä haluaa...ja kaksin rakkaansa kanssa
se onnistuu parhaiten!!

Kaunis,rakkautta täynnä on runosi...

olet kirjoittanut kaikkien
unelmat runoosi tähän:)

Samat sanat.
Hyvää synttärin iltaa.

Tässä on mukana kaikki,mitä ihminen elämältä haluaa...ja kaksin rakkaansa kanssa
se onnistuu parhaiten!!

Kaunis,rakkautta täynnä on runosi...

 

Käyttäjän kaikki runot