Esleekki

Runoilija HiasTimo

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

HiasTimo mies, mieli vallaton jopa mahdoton Kirjaan tekstit riimirunon, ketokukille mä lenkin punon, rakkautta, hellyyttä, turvaa haen ja tulevaisuus pelottaa.... runot auttaa,helpottaa...
 

Vuan nyt ku saen naesen mukkaan,
ee laeteta ennee aekoo hukkaan.
Minä teelle ohjeet, neevot,
läpsäytän antoo,
teelle- ukonköriläelle,
neevoehin näehin,
suap mieluusti ottoo kantoo!

Koppoo naenen sylliis esleekin aluks
Hetkinen! Alotettaan siitä,
kun ootta heettäneeet ihtennä nakuks!

Alaston naenen!
Sylissäs se kiemurtelloo,
ee ylmiäräset ennee toohua pilloo!

Hyvvääle, nääki, pussoo,
huastele, kuiskoo
naeselles juttuja kiihkeetä, rumia
anna männä, sano ja kah niihä sinä tietkii,
kun sinä naestas sylissäs piet kii.

Elä pilloo hyvvee alakua hättäelemällä,
jatkat nääkkimistä, hyvväelyä,
hipelyä ja kopelua.
Hyvä näen tulloo,
naenen viäntelehtii allas
ja ihteesä lähemmäs sulloo.

Tarkotan, että lähemmäks sinua.
Sinun kiihkeetä, kihlmöevee vartaloas liki.
Se on hyvä ,jos sulla on jo tässä vaeheessa
piällä pien hiki.

Kun hekumoeva leekin aeka,
kaekkine toohuineen, on piässy
hekuman huippuun.
On hetki!
Alakaa mysstyksen sulonen lemmen taeka

Vuan se on jo toenen juttu.
Aehe toeselle kertoo.
Voen paljastoo,
lyöp se esleekille yhtä laella vertoo!

Selite: 
????? Näenikkäenkö??
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyviä neuvoja hekuman huipulle pääsemiSEKSI!!!Pakkaa vaan tuo savon vääräleukamurre naurattamaan,ettei tästä ota vaaria Erkkikään.

 

Käyttäjän kaikki runot