LUONTO

Runoilija suurisuu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kaikkiruokainen myös
kirjallisuuden suhteen.
AJANTAJU KATOAA YÖN TUNTEINA.
 

SITKEYS KATAJASTA.
PIIKIT RUUSUISTA.
KAUNEUS LEINIKEISTÄ.
VÄRIT TAIVAAN SINISTÄ,
UDUSTA JA UNELMISTA.

Selite: 
Luonnon antia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttavan hieno:)

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
suurisuu RUUSUT 26.10.2011 0 Runo
suurisuu Nimetön 26.10.2011 0 Runo
suurisuu AJATUS 29.10.2011 0 Runo
suurisuu LUONTO 29.10.2011 1 Runo
suurisuu HIUKSET 29.10.2011 0 Runo