HIUKSET

Runoilija suurisuu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 26.10.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kaikkiruokainen myös
kirjallisuuden suhteen.
AJANTAJU KATOAA YÖN TUNTEINA.
 

KERÄÄN HIUKSIASI
JA LAITAN NE VIHREÄÄN PUSSIIN
KAULELLE RIPUSTETTAVAKSI.
HIUKSIA EI RIITÄ
TYYNYN TÄYTTEEKSI,
EIKÄ HARJANI KOKOA KAIKKIA
TUOKSUVIA JA KIILTÄVIÄ TALTEEN.

HALUAN OLLA KÄSI,
MIKÄ SIVELEE HIUKSIASI,
UPPOAA NIIHIN
JA VOIN PIILOTTAA KASVONI,
ETTEN NÄE MITÄÄN MUUTA.

Selite: 
Rakkauden tunnustus.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
suurisuu RUUSUT 26.10.2011 0 Runo
suurisuu Nimetön 26.10.2011 0 Runo
suurisuu AJATUS 29.10.2011 0 Runo
suurisuu LUONTO 29.10.2011 1 Runo
suurisuu HIUKSET 29.10.2011 0 Runo