Lohikäärmepilviä

Runoilija Elisabeth

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.1.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tiedä mitä nämä sanat tarkoittavat
Kuulostavat kauniilta
kuin laululinnun huokaus niityn laidalla

Kaikki lausuvat näitä sanoja huulillaan
käsillään, silmillään
aistivat jonkun päättyvän, toisen alkavan



Tiesi kulkee kaarella
hengität, puhallat savua

Lohikäärmepilviä
aamutaivaalla

Peitteeksi ompelen uniselle rakkaalle
palasia maailmasta
ja itsestäni

Selite: 
<font color="green">Se mitä ne kutsuvat kevääksi</font>
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkeratsesti aivan ihana<3

 

Käyttäjän kaikki runot