Pyjama

Runoilija sosiaalinen lumipyry

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 13.1.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hyvälaatuinen ekologisista syistä.
 

Pyjama
hyvin pieni, pienen pieni
kaikin tavoin muualla,
toisaalla leveydeltään, leveyssuunnassa
päivällä siihen aikaan
sillä tavalla iltapäivällä
omin päin itsenäisesti
puolessa vuodessa väärässä paikassa
juhlassa, vapaa-ajalla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot