Vihainen Rakkaus

Runoilija Sonkkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2017 9:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

toista tilaisuutta ei tule.
 

katsotko koskaan kuviani
miettien
mitä meille tapahtui

vihan ja rakkauden sekaisina tunteina
mietitkö koskaan
mitä meillä oli

ennen nukahtamista
käynkö ikinä mielessäsi

vihaan sinua
mutta silti ikävöin

teetkö sinä samoin?

Selite: 
*huokaus*
Kategoria: 
 

Kommentit

mulla on aivan samat fiilikset, mietin miten pukisin sen sanoiks, sä autoit tällä runolla ! :)

mielenkiintoinen hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot