Palanut

Runoilija Sonkkuliini

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2009
Viimeksi paikalla: 30.12.2017 9:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

toista tilaisuutta ei tule.
 

olen kahden tulen välissä
kumman puoleen kallistunkaan
tulen kuitenkin palamaan

voin vain palaa pahemmin
jollen valitse sinua

Selite: 
adglkg
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma

 

Käyttäjän kaikki runot