Virheitä

Runoilija Mira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistakaa Ei se väärin oo -periaate :D
 

Olisin ollut valmis
antamaan sulle
maan ja taivaan.

Olin valmis jakamaan
päivät kanssasi, elämään
kanssasi.

Ihminen tekee virheitä,
isoja ja pieniä, minä
tein virheen.

Pyysin anteeksi
kahdesti, mutta en
vastausta koskaan
saanutkaan.

Löysit kai toisenkin
enkä tiedä missä oon,
kaikki on mennyttä.
Haluan sinut takasin,
mutta miksi itkisin?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Mira ? 1.8.2007 0 Runo
Mira Argh 3.6.2007 0 Runo
Mira Hyvästi 27.7.2007 1 Runo
Mira Jengini 6.8.2007 1 Runo
Mira Kaipaan 21.6.2007 1 Runo
Mira Miksi 28.10.2007 0 Runo
Mira Nimetön 15.11.2007 0 Runo
Mira Nimetön 1.1.2008 0 Runo
Mira Valheita 19.7.2007 0 Runo
Mira Virheitä 3.6.2007 0 Runo