Argh

Runoilija Mira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistakaa Ei se väärin oo -periaate :D
 

Mitä tuo tyttö pieni voi tehdä?
Tukahdetut tunteet ja kaipaus.
Mistä kaikesta jää loppujen lopuksi
paitsi.

Tyttö on liian nuori olemaan
vakavassa suhteessa, mistä sen
tietäisi.

"Miten sä voit roikkuu viel siinä?
Sä oot viel nuori, et sä voi seurustella
vakavasti"
Miten yksi lause voi jäädäkkin
pyörimään päähän. Nuori
olemaan vakavassa suhteessa
vaikka tyttö onkin 16?

Kaverit tukena, pitkä suhde takana.
Kaipaus on silti suuri, muistoista
ei voi päästää irti.
Muistot säilyy!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Mira ? 1.8.2007 0 Runo
Mira Argh 3.6.2007 0 Runo
Mira Hyvästi 27.7.2007 1 Runo
Mira Jengini 6.8.2007 1 Runo
Mira Kaipaan 21.6.2007 1 Runo
Mira Miksi 28.10.2007 0 Runo
Mira Nimetön 15.11.2007 0 Runo
Mira Nimetön 1.1.2008 0 Runo
Mira Valheita 19.7.2007 0 Runo
Mira Virheitä 3.6.2007 0 Runo