?

Runoilija Mira

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Muistakaa Ei se väärin oo -periaate :D
 

Mä luulin että ne tulisi porukalla puistolle, mutta Jussi tulikin yksin. Ei kyllä huvittanut olla muiden kanssa ja Jussi oli tuntenut mut kauiten joten sille oli helppo kertoo et mul ei ollut kaikki kohdallaan ja se kyllä tajusi äänestä ja mun käytöksestä sen et mua ahdisti. Loppujen lopuksi vaihdoin koulua, ei huvittanut olla enää sen jälkeen kyseisessä koulussa missä rasismi suoraan sanoen kohdistui suoraan suomalaisiin. Mua vitutti, silloin aloin tajuamaan että vaikka olinkin niin sanotussa kansainvälisessä koulussa, missä opiskeli maahanmuuttajien lisäksi suomalaisia, niin musta oli tulossa samanlainen kun esimerkiksi joku maahanmuuttaja joka kohdisti vihansa suomalaisiin. Mä aloin enemmän kunnioittamaan isänmaata, en väitä etten tietäisi että ihmiset ovat samanarvoisia vaikka onkin eri värisiä. Käsitykseni maailmasta oli erilainen, ihan kuin olisin katsonut eri näkökulmasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä KommenttejaLajittele nousevasti Kategoria
Mira Hyvästi 27.7.2007 1 Runo
Mira Jengini 6.8.2007 1 Runo
Mira Kaipaan 21.6.2007 1 Runo
Mira Nimetön 15.11.2007 0 Runo
Mira Virheitä 3.6.2007 0 Runo
Mira Valheita 19.7.2007 0 Runo
Mira Miksi 28.10.2007 0 Runo
Mira Argh 3.6.2007 0 Runo
Mira Nimetön 1.1.2008 0 Runo
Mira ? 1.8.2007 0 Runo