Peilikuva

Runoilija nellasd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2009
Viimeksi paikalla: 28.8.2021 0:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä koko maailman nähtävänä
 

peilistä
ei enään katso takaisin
se sama naiivi tyttö
kuin kolme vuotta sitten

naarmuja
veren maku suussa
tyhjä katse silmissä

ja vasen musta

minulla on kaikki hyvin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot