mahdotonta

Runoilija nellasd

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.1.2009
Viimeksi paikalla: 28.8.2021 0:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

minä koko maailman nähtävänä
 

etsin keinoja
kadottaa tunteet
edes hetkeksi

kadottamatta itseäni
kadottamatta sinua

varsinkaan sinua

Selite: 
kaipaan sua
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot