Nimetön

Runoilija Poetia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Pitääkö ihmisen tulla toimeen itsensä kanssa?
 

Minä lepäisin syleilyssäsi
viimein täysin tyynenä
levottomuuteni hävisi
kätesi pyyhkäisyyn otsallani
Se kirvoitti hymyn huulilleni
joita niin polttavasti suutelit

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot